Josera
 
 
Z pola na stół paszowy
w 14 dni. To możliwe!
Wypróbuj Josilac® turbosil M
 
 
 
Jeśli chcesz zminimalizować straty, przyspieszyć fermentację i mieć
gotową kiszonkę z kukurydzy już po 14 dniach — Josilac® turbosil M
to sprawdzony wybór.
 
 
 
Inne gospodarstwa już korzystają z jego działania. A Ty?
 
 
 
Josilac turbosil M
 
 
Dlaczego warto?
 
 
 
Z Josilac® turbosil M:
 
 
 
Możliwość otwarcia silosu
 
szybciej otwierasz silos,
 
 
 
Optymalny proces fermentacji
 
lepiej zarządzasz zapasami,
 
 
 
Dłuższa trwałość kiszonki
 
zyskujesz stabilną kiszonkę wysokiej jakości.
 
 
 
Zakiszacz sprawdza się niezależnie od warunków zbioru kukurydzy
dzięki precyzyjnej kombinacji bakterii kwasu mlekowego.
 
 
 
Zadbaj o jakośc kiszonki od początku do końca
 
 
 
 
Przypominamy o naszym e-booku!
 
 
 
Jeśli jeszcze go nie masz - zachęcamy do pobrania bezpłatnego przewodnika o zakiszaniu kukurydzy.
 
 
 
Znajdziesz w nim praktyczne wskazówki, jak ograniczyć straty
i uzyskać kiszonkę o wysokiej wartości pokarmowej.
 
 
 
Aby otrzymać poradnik, przejdź na stronę i wypełnij krótki formularz.
 
 
 
 
 
Zaufaj Josera
 
 
 
 
Sprawdzone przez praktyków
 
 
 
Polskie gospodarstwa już korzystają z Josilac® turbosil M.
Za jego skutecznością stoi ponad 80 lat doświadczenia Josera
i zaawansowana wiedza o fermentacji.
 
 
 
 
 
Masz pytania? Chętnie doradzimy.
 
 
Skontaktuj się z nami, by dowiedzieć się więcej o Josilac® turbosil M lub złożyć zamówienie.
 
 
Wypełnij formularz kontaktowy
 
 
Przycisk przekieruje Cię na stronę
z formularzem kontaktowym.
 
 
 
 
Pozdrawiamy,
Zespół Josera Polska Sp. z o.o.
 
 

Administratorem bazy, w której znajduje się Twój adres e-mail dupa@podam.pl, jest ClickQuickNow
Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Rzymowskiego 31, 02-697 Warszawa.
Jeżeli nie chcesz otrzymywać wiadomości z ofertami przesyłanymi do bazy ClickQuickNow Sp. z o.o. kliknij tutaj.
image