|
|
|
Z pola na stół paszowy w 14 dni. To możliwe! Wypróbuj Josilac® turbosil M |
|
|
|
|
Jeśli chcesz zminimalizować straty, przyspieszyć fermentację i mieć gotową kiszonkę z kukurydzy już po 14 dniach — Josilac® turbosil M to sprawdzony wybór. |
|
|
|
|
Inne gospodarstwa już korzystają z jego działania. A Ty? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
szybciej otwierasz silos, |
|
|
|
|
|
 |
|
lepiej zarządzasz zapasami, |
|
|
|
|
|
 |
|
zyskujesz stabilną kiszonkę wysokiej jakości. |
|
|
|
|
|
Zakiszacz sprawdza się niezależnie od warunków zbioru kukurydzy dzięki precyzyjnej kombinacji bakterii kwasu mlekowego. |
|
|
|
|
|
|
|
Przypominamy o naszym e-booku! |
|
|
|
|
Jeśli jeszcze go nie masz - zachęcamy do pobrania bezpłatnego przewodnika o zakiszaniu kukurydzy. |
|
|
|
|
Znajdziesz w nim praktyczne wskazówki, jak ograniczyć straty i uzyskać kiszonkę o wysokiej wartości pokarmowej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdzone przez praktyków |
|
|
|
|
Polskie gospodarstwa już korzystają z Josilac® turbosil M. Za jego skutecznością stoi ponad 80 lat doświadczenia Josera i zaawansowana wiedza o fermentacji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz pytania? Chętnie doradzimy. |
|
|
Skontaktuj się z nami, by dowiedzieć się więcej o Josilac® turbosil M lub złożyć zamówienie. |
|
|
|
|
|
|
Przycisk przekieruje Cię na stronę z formularzem kontaktowym. |
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiamy, Zespół Josera Polska Sp. z o.o. |
|
|
|