Zależy nam na tym, byś otrzymywał tylko wiadomości dostosowane do Twoich zainteresowań, dlatego korzystamy z cookies, które informują nas czy i kiedy otworzyłeś tego maila. By dowiedzieć się więcej, zajrzyj w linki dostępne w stopce maila. |
|
|
O ile nie każdy musi być zapalonym grzybiarzem, z pasją poszukującym leśnych przysmaków, o tyle trudno znaleźć osoby, które nie przepadają za ich smakiem. Grzyby nadają potrawom fantastycznego aromatu i cieszą podniebienia mięsistą strukturą. |
|
|
Naleśniki pachnące lasem, z wyrazistym grzybowym farszem. Przekonaj się jak smakują. Możesz je odgrzać kolejnego dnia, a będą równie smaczne. |
| |
|
W przerwie od gotowania możesz zrobić też coś dobrego. Wystarczy, że kupisz jeden z wybranych produktów Unilever, Danone lub Żywiec Zdrój w Kauflandzie, w okresie 04-17.09, a zebrane środki trafią do fundacji Serca dla Maluszka❤️ |
|
|
| Gulasz ziemniaczano-grzybowy |
Poznaj inną wersję gulaszu – to propozycja idealna, kiedy masz ochotę na bezmięsny obiad. Jego przyrządzenie jest bardzo proste. |
|
|
Steki wołowe faszerowane prawdzikami |
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które dodane do mięsa, zamieni zwykłe steki w danie nadające się na elegancką kolację we dwoje lub odświętny obiad. |
| |
|
Ponad 1000 przepisów z grzybami tylko czeka, aż je odkryjesz. |
|
|
© 2025 Unilever Polska. Wszystkie prawa zastrzeżone. Elementy umieszczone w tym newsletterze są chronione prawem autorskim a ich nieautoryzowane użycie zabronione. |
|
|
| Dodaj przepisy@mailing.unilever.pl do swojej książki adresowej. |
Otrzymujesz tego e-maila, ponieważ wyraziłeś/wyraziłaś zgodę na otrzymywanie ofert i informacji od marek Unilever za pośrednictwem Przepisy .pl. |
|
|
|